Archiv měsíce: Září 2021

VLČATA – Rozdělení schůzek 21/22

Ahoj,
letos budou probíhat schůzky vždy ve středu a ve čtvrtek, dle zvoleného termínu v čase od 17:00 – 18:30. V tabulce níže, je rozpis, kde jsem se snažil zachovat vaše volby možných dnů, kdy můžete chodit. Pokud by tam byla nějaká chyba případně velký a urgentní důvod ke změně, dejte vědět a třeba se nám to podaří vyměnit. Výsledkem ale musí být vždy rovnoměrné rozložení mezi dny.


Číst více

Družinové schůzky Traperů

Vážení rodiče, milí členi,

V letošním oddílovém roce budou aktivní tři družiny: družina vlků, bobrů a vyder. Družiny se budou scházet v každém týdnu počínaje pondělím 20. září od pěti do sedmi hodin odpoledne v pondělí, úterý nebo ve čtvrtek.

Číst více

VLČATA – Zahajovací výprava 18. 9. 2021

Ahoj,
s každým začátkem oddílového roku se pojí i tradiční zahajovací výprava, kde se všichni navzájem poznáme a zažijeme naše první společné dobrodružství. Přijde mi, že poslední dobou se se stavbou rozhleden roztrhl pytle, tak bych šel jednu takovou novou navštívit. Sice jen nakoukneme na její stavbu, ale v budoucnu po jejím otevření nás její návštěva určitě nemine. Navštívíme tedy Bílovice nad Svitavou a uděláme si po tamních lesích

Číst více

Zahajovací výprava Traperů

Jako každý rok nás čeká tradiční a oblíbená zahajovací výprava. Letos se uskuteční v termínu 18. – 19. září. Podíváme se do Veselí nad Moravou a předhůří Bílých Karpat. Pro více informací čtěte níže.

Číst více

VLČATA – ZÁJEM O ČLENSTVÍ 21/22

Dobrý den/Ahoj,
letos máme přihlášených hodně členů (cca 35), ale naše kapacita je omezena a to na 24 kluků. Stojíme proto před nelehkým a nepříjemným úkolem vybrat pouze 24 zájemců. Vyplňte prosím následující formulář, ať vás můžeme kontaktovat o tom, jak se situace vyvíjí. Prosím o kompletní vyplnění formuláře i pro stávající členy. Díky za spolupráci :-)
SAM (honza.hanak@gmail.com)

Načítání…




Číst více

Trapeři – Schůzky 2021/22

Vážení rodiče,

po dříve zmíněných oddílových schůzkách a zahajovací výpravě začnou družinové schůzky, ohledně kterých bychom byli vděčni za vyplnění dotazníku zde. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Za vedení Traperů,

Kane, Vojtěch Kocman – 777 875 448

Číst více