Průzkum na tradiční akci Vlčat – Dušičky

Vážení rodiče,
ve dnech 28. - 31.10. se podle plánu akcí koná tradiční vlčácká výprava zvaná Dušičky. Jedná se o jednu z nejlepších výprav v roce a je podle ohlasů kluků velmi oblíbená. Jezdíme obvykle trochu dál od našeho začuzeného města - například loni jsme byli na břehu Vranovské přehrady v chatě rodiny Obůrků.
Tuto akci zvládnou i nováčci - loni nebyl žádný problém. Pokud máte ale nějaké obavy, neváhejte je konzultovat s rádci na schůzkách nebo přímo na oddílové radě, která se koná každou středu od 18.45 hod.
Protože je tato výprava delší, je i administrativně náročnější, což vyžaduje kvalitní přípravu. Zde vám tedy předkládáme drobný ,,úkol" - předběžně rádcům oznámit, zda - li váš syn na Dušičky pojede, a to do 14.10. Pokud nebudete do této doby vědět, jestli ano nebo, ne, ohlašte nám to nejpozději do 21.10. Tento výzkum se týká zejména přípravy jídelníčku a samozřejmě i konkrétních bodů programu.
Prozatím máme vybránu jednu lokalitu, kterou ovšem neprozradíme. Není totiž úplně jisté, jestli se podaří místo zamluvit. Pokud byste měli nějaký tip na levnější, skromnější ubytování (zkrátka vhodné pro 15 skautů), neváhejte nám dát vědět.
Dobré je místo dál od Brna, ale alespoň ve vesnici, městečko je ideální (k tomu máme své důvody).

Pro Trapery: pokud se neúčastníte Podzimek pro 1.st., je naše náruč pro vás otevřená. Svoji účast potvrďte jako např. Datel na schůzce. Díky.
Děkujeme za dochvilnost a věříme, že se nás na Dušičkách sejde co nejvíce.                    Vedení Vlčat