Den 10. 7. 2017

Procházím se krásnou zahradou a najednou odněkaď slyším zvon a pak strom vedle mě zařve „Budíček!!!“ Hrozně jsem se lekl a probudil se a pak mi všechno došlo. Je ráno a musíme vstávat, ach joo!

Další den na Arrakisu, tak snad přežijeme. A z tohoto důvodu jsme si začali vyrábět včelky, což jsou střelné zbraně, které náš lid Fremenů používá. Tohle vyrábění je super, ale přesto bych něco vylepšil. Ten chaos, který při tom vládne je hrozný. Každej se sesype, aby na něj zbyl materiál atd. Na mě naštěstí zbylo všechno a nakonec jsem si udělal něco jako kuši. Byl jsem spokojen.

Po usilovné práci následovala chutná odměna. Začal vařit Sokol a začalo to na výbornou. Většinou si jídlo jezené na táboře automaticky zařadím do špatných jídel, ale tohle si udělám i doma.

Pak se rada starších rozhodla, že půjde do inipi (nevím jak se to píše), tak poslala své malé otroky pro dřevo. Poté jsme se šli vyblbnout, byla bitva. Úplně super, možná nebyly náboje, ale bylo to boží. Nakonec jsme je porazili. Hurááá!

Po večeři přišlo posilnění a odpočinek.