Dušičky 2010

Kompletní informace o Dušičkách naleznete zde. Doufáme, že se nic nebude měnit. ...Ale změnilo se - návrat je místo 16.15 v 16.37.                                                 Dušičky 2010
 Sraz: 8.45 ÚAN Zvonařka (bus na Znojmo)
 Návrat: 16.37 vlakem od Jihlavy
 Cena: 500,-
 S sebou: vybavení na schůzku, přezůvky, pláštěnka, baterka, malý batůžek, karimatka, oblečení na cestu = KROJ, oblečení na ven + náhradní oblečení, oblečení do chaty, oblečení na spaní, svačina a oběd z domu, láhev 1,5 - 2l (menší nemáme rádi, je z toho zbytečný odpad a na celodenní výpravě se vypije dost), pevná ošetřená turistická obuv, hygienické potřeby, ručník, vše sbalit do jednoho batohu

Momentálně, kdy již skončila doba registrace na výpravu, máme vedeny tyto účastníky: Vojta P., Dingo, Martin, Tadeáš, Lukáš, Lukáš K., Bořek, Franta, Kryštof, Eda, Honza; z řad Traperů Dalibor, Datel, Rosťa a Vašek.

Pár rad na výpravu: co se týče ošacení, počítejte s vlhčím počasím s teplotami podobnými jako tento týden (kolem 10°C) - vhodné jsou šusťáky, nějaké mikiny a nepříliš tlustá bunda, vhodné jsou náhradní kalhoty na ven a tepláky do chaty.
Batoh pro Vlčata by měl mít kapacitu 50 - 60 l. Pokud je větší, je sice pro Vlče těžší ho nosit, zato si však na něj zvykne, doroste do něho a v Traperech pak nebude mít problém s velkým batohem. Z řad obuvi prosím volte pohorky, v keckách se špatně chodí a navíc rychle promokají, což se na celodenním pobytu v přírodě nemusí vyplatit.

Případné dotazy a nejasnosti řešte nejlépe s rádci na schůzkách nebo volejte na tel. 775 65 19 10 (Darwin).
                                                                                              Na všechny se těší vedení Vlčat