Dvoudenní výprava Traperů 27. – 28. dubna 2013

Vážení Trapeři a rodiče, zde čtěte informace o dvoudenní traperské výpravě konané koncem dubna.

Sraz je v 8.30 na zastávce Královo Pole, nádraží. Je to konečná tramvaje č. 6, nebo lze také jet tramvají č. 1 na zastávku Semilasso a seběhnout vpravo dolů. Odjíždíme autobusem č. 43, tudíž předpokládané místo srazu bude přímo na jeho zastávce.

Návrat je v 17.00 pod hodinami na Hlavním nádraží. Vlak z Blanska přijíždí v 16.59.

Cena: 120,–

S sebou: svačinu, oběd a pití na sobotu, na sobotní večeři pak cokoliv, co si bude chtít každý z vás vyudit: uzeninu, buřt, párky, sýr, k čemuž si vemte dostatečné množství libovolného pečiva. Na nedělní snídani buchtu, na oběd čínskou polívku (nebo dvě, záleží, kolik sníte), oplatek a ovoce na svačinu. Dále pak vybavení na dvoudenní výpravu, nezapomeňte karimatku.

Každá družina vezme motouz provázku (nejlépe nějakého přírodního konopného, ne takového, který se při vyšších teplotách taví, budem jej používat na navazování pochutin do udírny), dále pak Bobři vezmou hořčici a Vydry kečup.

Jedeme na místo, kde jsme již více než rok nebyli, což je chatka uprostřed lesů poblíž Hořic zasazená v převážně bukových lesích. Už jste asi pochopili, že budeme opět udit, tak jako již párkrát předtím, proto doufáme v hojnou účast, neboť taková příležitost se nenaskytne často. Spí se v podkroví, nicméně pokud bude hezké počasí bez deštivé noci, je možné spát pod širým nebem, proto doporučujeme teplé oblečení.

Pro případné dotazy kontaktuje Barta na čísle 724 162 074.