Jednodenní výprava Traperů 25. 2. 2012

Pro ty, kteří se nedostanou na schůzku, jsou zde informace o jednodenní výpravě na konci února, kdy už nám bude na krku viset rané jaro, a teplý vzduch nám zčeří nejednu pleš na hlavě. Nenechte se zmást mediálními hrůzami o sněhových kalamitách - větší kosa než na Zimáku už to nebude, a za ten týden a kus se má výrazněji oteplit.

Sraz je v 8.20 na Hlavním nádraží pod hodinami.

Návrat je v 16.04 tamtéž. Je poněkud brzy také proto, že někteří příznivci jistě budou chtít navštívit prezentaci našeho spřáteleného oddílu Vyrion, která začíná v 17.00 na klubovně: http://www.vyriony.org/pod-hladinou/prezentace-pro-rodice-25-2-2012/

Cena: 80 Kč

S sebou: jídlo a pití na celý den, vybavení (bude kontrolováno). Odkaz na správný seznam vybavení je zde: https://www.vlcata.org/vybaveni-traperu-na-vypravy/

Jedeme vlakem do Moravských Bránic, zpět jedeme z Ivančic. Projdeme se krásnou krajinou, spatříme monumentální Ivančický viadukt a prohlédneme si přírodní amfiteátr.

Své dotazy a omluvy směřujte na Barta: 724 162 074. V případě omluv zkuste prosím dát vědět dříve než v pátek odpoledne před výpravou, něboť to poněkud omezuje program - počítá se přeci jen s určitým počtem lidí. Děkuji.