Pozor – změna traperské výpravy 14.-16.5.2010

Důležité informace k nadcházejícímu víkendu

Vážení rodiče,

vzhledem k velmi nepříznivé předpovědi počasí na celý víkend jsme se rozhodli udělat změnu. Nebudeme spát venku, nýbrž na klubovně. Sraz je v pátek v 17.00 na klubovně. S sebou bude potřeba karimatka a spacák, sportovnější oblečení, plavky, ručník, případně ešus. Jídlo platí takové, jaké je psáno v informacích o Zlaté horečce, jen navíc večeři i na sobotu - instantní polévku, sušené potraviny apod., možnosti vaření na klubovně jsou mírně omezeny (rychlovarná konvice, misky).

V sobotu půjdeme na bazén, v neděli na stěnu do Kuřimi. Pokud se udělá trochu lépe, vyrazíme do blízkého okolí, ať si aspoň užijeme na schůzkách pracně vyrobených štítů a meč.

Cena bazénu je 40 Kč/hod pro děti do 15 let, nad 15 let je to 70 Kč/hod. Cena horolezecké stěny je 80 Kč na dobu neomezenou s veškerým vybavením, navíc je potřeba pro ty, co mají dvoupásmovou šalinkartu, jedna desetiminutová jízdenka za 7 Kč, pro starší 15 let za 14. Cena výpravy je tedy stejná.

Návrat se uskuteční rovněž na klubovně mezi 15 - 16 hodinou odpoledne, v případě individuální domluvy můžete volat číslo 724 162 074 (Bart) nebo 737 114 358 (Shorty).

Za komplikace způsobené touto změnou se omlouváme, program této výpravy zůstane zachován a přesune se na datum s lepší vyhlídkou počasí. Děkujeme za pochopení.