Závěrečná Výprava Vlčat 13.-14.6.2009

Tentokrát netradičně výprava loďmo-pěší, čtěte pozorně.Sraz: 9.10 pod hodinami hl.n.
Návrat: 17.20 na Zvonařce (stanoviště 44)
Cena: 200,-Kč

Plán výpravy:
Vlakem cesta do Vladislavy, poté přesun k řece, kde se nalodíme a vyrazíme po proudu směrem do Dalešické přehrady, kde si užijeme spoustu zábavy. Zakotvíme na ostrově-poloostrově (označení závisí na srážkách a výpusti Dukovanské elektrárny) Kozlov. Zde přenocujeme pod stany abychom mohli ráno pokračovat dále po "proudu", který nás bude unášet až k tvrzi Čalonice, kde na nějakém vhodném místě sbalíme čluny a vyrazíme přes Dalešice do Hrotovic, odkud nám jede autobus.

-loď (Pálava) má kapacitu 4 míst (včetně vedoucího), je tedy nutné dát vědět pokud možno co nejdříve, abychom se mohli tomuto počtu přizpůsobit. Středisko vlastní 4 tyto lodě, tedy vychází kapacita celkově pro 12 dětí.
-je nutné si vzít záchrannou vestu, která je k zapůjčení z oddílových zásob (budou rozdávány na srazu, počítejte s ní v batohu)
-batohy musí být sbaleny jednolitě, aby věci nevyčnívaly přes palubu. Dále je potřeba se vybavit tlustším igelitovým pytlem, do kterého se batoh vloží a zaváže, aby v případě překlopení či nechtěného nabrání vody do lodi nebyly všechny věci v něm mokré

S sebou: svačina a oběd z domu, buchty na snídani, pití na celý den(1,5-2l), spacák, pláštěnka, lžička, ešus, oblečení na spaní (tepláky, mikina, triko), plavky, ručník, oblečení na ven (šusťákový komplet, tepláky, svetr), 2x silné a 2x tenké ponožky, kvalitní turistické boty, obutí do lodi (sandály s měkčí podrážkou, jinak bosé nohy také fungují), šátek, uzlovačka, papír a tužka, případně pastelky,nůžky, KPZ, stezka, toaletní potřeby, baterka.

Dejte prosím vědět o účasti na schůzce, nebo prostřednictvím diskuze u tohoto článku.

Hledáme dobrovolníka s automobilem, který by byl ochoten nám před Dalešicemi vyzvednout lodě, abychom je nemuseli tahat až do Hrotovic.

V případě špatného počasí a špatné předpovědi pojedeme ve stejném čase, ale bez lodí.

V případě jakýchkoliv dotazů volejte na mé číslo (724317198)