Zimní Inipi 7.–8. 12. 2013

Na táboře si v sauně vždycky říkáme, jaký by to bylo, dělat inipi v zimě. Letos to chceme konečně vyzkoušet.

Vyjedeme v sobotu odpoledne, nejdřív se naloží na klubovně týpí, plachty atd. a potom se přesuneme na tábořiště Stopařů na Malý Walden. Postavíme týpí, stany… a roztopíme saunu. Stopaři mají konstrukci na inipi celoročně postavenou na břehu rybníka. Večer potom povídání, zpěv… u ohně v týpí.

Druhý den, po zabalení a uklizení tábořiště, bude na programu buď vycházka do okolí, nebo geologická exkurze z Darwinem po místních nalezištích polodrahokamů.

Jak jste jistě pochopili, noc strávíme pod stanem (týpí), takže ideální je mít zimní spacák, kdo nemá vemte si i jednu dvě teplé deky. Karimatka je také nutná. Dále pak asi zbytečně připomínám teplé oblečení, ručník.

Jídlo: svačina a oběd z domu, něco na opečení na večer + chleba, nějaké dobrůtky k večernímu posezení, buchty na snídani, 5 čajů, 10 cukrů, 10 dkg tvrdého sýra, 1 cibule.

Akce je určena pro rádce a starší 15-ti let a držitele 1. stupně. V případě dotazů neváhejte volat, psát… Účast je nutné potvrdit Sokolovi na email do středy 4. 12. !!!