Registrace 2014

Další rok máme za sebou, a proto je naší povinností Vás upozornit na uhrazení registračního příspěvku na další rok. Více v článku.ČÁSTKA: 450,-
TERMÍN: do pátku 7.2. 2014 (stejně jako platba zimního tábora)
JAK: na účet střediska - 234799409/0300; do zprávy pro příjemce uveďte prosím jméno dítěte

Na Vaši žádost Vám můžeme vystavit fakturu (doklad o zaplacení nelze dostat vzhledem k nemožnosti platit hotově). Svůj případný zájem o vystavení faktury směřujte na Vuka na stepan.vinkler@gmail.com.

Platit registrační příspěvek je jedna z povinností členů Junáka. Nicméně kromě financování chodu organizace (z celkové částky si berou všechny úrovně - středisko, okres, kraj i ústředí) se v něm skrývá také např. úrazové pojištění nebo pojištění odpovědnosti. Pokud Vás zajímá více, co všechno se s penězi děje, zeptat se můžete Geda na ged.test@seznam.cz.

Pokud byste nás chtěli finančně podpořit, můžete Váš dar připojit k registraci, tyto peníze pak využije pouze naše středisko pro svoji potřebu - můžete i určit, na co konkrétně se mají peníze využít, budete-li chtít. Pokud budete mít zájem, lze také vystavit darovací smlouvu a částku si tak odepsat z daní. Pro informace tohoto typu se ptejte Vuka na stepan.vinkler@gmail.com.