Třetí mise rytířů Jedi (květnová výprava vlčat 1. - 3. 5. 2015)

Rytíř Jedi musí zůstat soustředěný. Mistrovské ovládání síly vyžaduje, aby všechny nepotřebné činnosti byly bezpodmíněčně vymíceny z denního života.

Na květnové výpravě proběhne třetí velká mise rytířů Jedi, takže vedení Vlčat vřele doporučuje, aby si žádné vlče nenechalo tuto jedinečnou akci ujít.

Sraz: v pátek 1. května v 7.15 pod hodinama na hlavním nádraží

Návrat: v neděli 3. května v 16.20 tamtéž

Cena: 250,-

Vybavení:  vybavení na vícedenní výpravu (V2), zdůrazňujeme: HADRÁKY!!!  (minimálně 3, ale čím víc tím líp), KARIMATKA, IGELIT.

Prosba: Prosíme vás, abyste svým dětem zbytečně nenabalovali moc oblečení. Na tuto výpravu stačí bohatě , jedny pohorky,1 delší kalhoty a jedny kraťase, jedna mikina, jedna větrovka, jedno maximálně 2 trika + oddílové tričko na cestu zpět a to stačí. (nemluvím o spodním prádle a pyžamu). Děti toho víc nepotřebují. Pak jen zbytečně táhnou věci navíc. Děkujeme za pochopení.

Jídlo: svačinu a oběd na celý pátek, špekáčky/buřty k věčeři, buchty na sobotní snídani, 2 kusy ovoce, dvoje opatky,paštiku na oběd. Zbytek nakoupí a ponese vedení. Zdůrazňujeme:minimálně 1,5 litrů ale lépe 2 litry pití v jedné flašce!

Budeme přespávat venku ve stanech popřípadě v přístřešcích. Pojedeme do okolí Dalešické přírody do místní nádherně členité krajiny.

Těšíme se na vás,

vedení Vlčat